Gümrükçüoğlu Giray'ı unutmadı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kalp rahatsızlığı geçiren Trabzonsporlu Giray Kaçar'ı arayarak "geçmiş olsun" dileklerini iletti.Gümrükçüoğlu, Kaçar ile yaptığı görüşmede, Trabzon Belediye Başkanı olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine

Gümrükçüoğlu Giray'ı unutmadı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kalp rahatsızlığı geçiren Trabzonsporlu Giray Kaçar'ı arayarak "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Gümrükçüoğlu, Kaçar ile yaptığı görüşmede, Trabzon Belediye Başkanı olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğunu belirterek, "Sen Türk futboluna ve Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet ettin. İnşallah daha fazla hizmet etmeye de devam edeceksin. Trabzonspor formasını alnının akıyla terleterek tüm taraftarların sevgisini kazandın. Türk futbolunun sana ihtiyacı var" diye konuştu.

Kaçar, Gümrükçüoğlu'nun nezaketinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek,

"Sizden telefon gelmesi beni çok mutlu etti. Trabzon ve Trabzonspor taraftarlarına bana bu zor günlerimde göstermiş oldukları yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı sizler aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Futbol hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim Trabzon'u ve Trabzonsporlu taraftarları hiçbir zaman unutmayacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor