"Güçlü yönetim için çekiliyoruz"

Araklıspor Asbaşkanı Osman Şener, Araklıspor'u daha güçlü bir yönetimle düştüğü yerden kaldırmak için yeni bir yönetime ihtiyaç olduğunu düşünerek, geçte olsa olağanüstü kongre kararı aldıklarını bildirdi.  Şener, yaptığı açıklamada, Spor Toto 3. Lig 3. G

"Güçlü yönetim için çekiliyoruz"

Araklıspor Asbaşkanı Osman Şener, Araklıspor'u daha güçlü bir yönetimle düştüğü yerden kaldırmak için yeni bir yönetime ihtiyaç olduğunu düşünerek, geçte olsa olağanüstü kongre kararı aldıklarını bildirdi. 

 

Şener, yaptığı açıklamada, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta istediğini bulamayan takımın, aldığı kötü sonuçlardan sonra bir alt lige düştüğünü belirterek, ''Yönetim olarak başarısız olduk. Araklıspor'u daha güçlü bir yönetimle düştüğü yerden kaldırmak için yeni bir yönetime ihtiyaç olduğunu düşünerek, geçte olsa olağanüstü kongre kararı aldık. Olağanüstü kongre 8 Ağustos'ta gerçekleştirilecek'' dedi. 

 

 

Şener, temennisinin Araklıspor'a herkesin sahip çıkması olduğunu vurgulayarak, böylece hak ettiği başarılara imza atmasında pay sahibi olunabileceğini kaydetti. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler