G.Torulspor'a Arjantinli yıldız

 Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde mücadele eden Gümüşhane Torulspor, Arjantin Milli takımı sporcularından Luis Pepe Gonzalez ile anlaşma sağladı. Arjantin milli takımında görev yapan 26 yaşındaki pasör çaprazı Gonzalez’in 2.06 boyunda olduğunu ve

G.Torulspor'a Arjantinli yıldız

 

Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde mücadele eden Gümüşhane Torulspor, Arjantin Milli takımı sporcularından Luis Pepe Gonzalez ile anlaşma sağladı. 

Arjantin milli takımında görev yapan 26 yaşındaki pasör çaprazı Gonzalez’in 2.06 boyunda olduğunu ve geçtiğimiz sezon Yunanistan’ın Alexandroupolis takımında forma giydiğini belirten kulüp başkanı İhsan Uçar, teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Taraftarlara bu sezon başarılı ve iddialı bir takım izlettirmek istediklerini ifade eden Uçar, “Çok güçlü bir takım kurmaya çalışıyoruz. Şampiyonluğu bu sezon Anadolu'ya, Gümüşhane'ye getirmek istiyoruz ve kuracağımız bu güçlü takımla da bunu başaracağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

Gümüşhane Torulspor, iç transferde Murat Palavar, Sinan Bayram ve Vefa Yılmaz ile dış transferde ise Çankaya Belediyesi Ankaspor'dan Alper Güllü, Maliye Milli Piyango'dan Tolga Altıntaş, Polonya'nın Jastrzokski Wogiel takımından Brezilyalı Ashley Nemer, Ziraat Bankası'ndan Özer Özger ve Tokat Belediye Plevnespor'dan Çağlar Özer ve Semih Çelik’le sözleşme yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor