G.Saray yöneticisi yine şaşırdı

 Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak devlet televizyonuna vermiş olduğu röportajda  Burak Yılmaz için çıkan transfer dedikodularına değinerek oyuncunun eski kulübü Trabzonspor'dan bahsetti Albayrak,"Teklif olsa da Burak bizimdir, bizim ol

G.Saray yöneticisi yine şaşırdı

 

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak devlet televizyonuna vermiş olduğu röportajda  Burak Yılmaz için çıkan transfer dedikodularına değinerek oyuncunun eski kulübü Trabzonspor'dan bahsetti Albayrak,"Teklif olsa da Burak bizimdir, bizim olacak. Şu anda öyle bir teklif yok ama hocamız Burak'ı izliyordu. Çok sıkıntılı dönemler oldu. Biz bir ara ondan vazgeçtik. Trabzonspor bizim pazara kadar değil mezara kadar dostumuzdu. Bir futbolcudan dolayı aramızın açılmasını kesinlikle istemedik." sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler