G.Saray ve Bursa'dan TFF'ye ret

 TFF, Ukrayna ve Portekiz maçlarına başkanları davet etti. Trabzon’dan  sonra  Galatasaray  ve Bursaspor başkanlarından da TFF’ye ret cevabı geldi.Futbol Federasyonu Milli Takım'ın yapacağı özel hazırlık maçlarına kulüp başkanlarını da davet etti. Başkan

G.Saray ve Bursa'dan TFF'ye ret

 

TFF, Ukrayna ve Portekiz maçlarına başkanları davet etti. Trabzon’dan  sonra  Galatasaray  ve Bursaspor başkanlarından da TFF’ye ret cevabı geldi.

Futbol Federasyonu Milli Takım'ın yapacağı özel hazırlık maçlarına kulüp başkanlarını da davet etti. Başkan Yıldırım Demirören imzalı davette Süper Lig başkanları, 2 Haziran'da Lizbon'da oynayacağımız Portekiz ve 5 Haziran'da da Almanya'da Ukrayna ile oynayacağımız A Milli maçlarına davet edildi. TFF bu iki maç için özel uçak kaldıracak. Bu daveti Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor kulüpleri reddetti. Kupa krizi nedeniyle araları açık olan Galatasaray Kulübü de bu daveti reddetti. Bursaspor yönetimi de iki maç için yapılan daveti geri çevirdi.

MALİ KONGREDE BİTECEK!

Haziran ayındaki Mali Kongre'de bu takımlar güç birliği yaparak seçim için imza toplama kararı almıştı. TFF'yi seçime götürmek isteyen kulüpler, Yıldırım Demirören ve ekibini istemiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor