G.saray galibiyetle başladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, TT Arena'da oynanan bu maçı 2-1 kazandı.Galatasaray'ın bu karşılaşmadaki gollerini 8. dakikada Wesley Sneijder ve 51. dakikada Burak Yılmaz penaltıdan at

G.saray galibiyetle başladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, TT Arena'da oynanan bu maçı 2-1 kazandı.

Galatasaray'ın bu karşılaşmadaki gollerini 8. dakikada Wesley Sneijder ve 51. dakikada Burak Yılmaz penaltıdan attı. Gaziantepspor'da Muhammet Demir 75. dakikada takımının tek sayısını muhteşem bir rövaşatayla kaydetti.

Galatasaray bu galibiyetle ligdeki ilk 3 puanına ilk haftada ulaştı. Gaziantepspor ise puanla tanışma umudunu gelecek haftaya taşıdı. Sarı kırmızılılar gelecek hafta Bursaspor'a konuk olacakken, Gaziantepspor kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor