GS: "UEFA masuma ceza vermez"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Lisesi'nde geleneksel olarak yapılan pilav günü öncesinde özel açıklamalarda bulundu. "UEFA'nın alacağı kararlar bizim için çok önemli"'Galatasaray bir bütün. Okullu okulsuz ayırımı yapmıyoruz' diyen Aysal, Biz

GS: "UEFA masuma ceza vermez"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Lisesi'nde geleneksel olarak yapılan pilav günü öncesinde özel açıklamalarda bulundu.

 

"UEFA'nın alacağı kararlar bizim için çok önemli"

'Galatasaray bir bütün. Okullu okulsuz ayırımı yapmıyoruz' diyen Aysal, Biz Galatasaray olarak çekincemiz yok. Biz her şeyimizle yeni sezona hazırız" diye konuştu.

 

"AVRUPA'DAKİ KURALLAR MASUMLARI CEZALANDIRMAK YÖNÜNDE DEĞİL"

Aysal, "Avrupa'daki kurallar masumları cezalandırmak yönünde değil. Kim suç işlediyse onu cezalandırmak üzerine. Burada taraf da değiliz. Kimin suç işlediğini, işlemediğini beyan etmek durumunda da değiliz.

Burada adli otoriteler, bunlara bağlı disiplin kurulları bunların gereğini yerine getirecektir. Ama biz bunları zamanında, lazım olduğu gibi yapmazsak bundan dolayı müeyyideler Türkiye üzerine çalışmaya başlar. Bundan gayet tabi Galatasaray da diğer takımlar gibi etkilenir. Bunu katiyetle istemiyoruz. Bütün çalışmalarımız zaten bunu önlemeye dönük" dedi.

 

"UEFA'NIN ALACAĞI KARARLAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Transfer konusuna da açıklık getiren Aysal, "Programımız hazır, kimleri alabileceğimiz, kimleri alamayacağımızı çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu daha da netleşecek. Teknik ekiple yapacağımız çalışmalar sonucu. UEFA'nın alacağı ya da almayacağı kararlar bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor