GS Trabzonspor'dan sonra karıştı

G.Saray bir yandan kendine başkan ararken bir yandan da ligde 14. sıraya düşmenin paniğini yaşıyor. Camia et derdindeyken, futbolcular can derdine düştü. Trabzonspor mağlubiyeti sonrası ligde düşme hattıyla puan farkının 9’a inmesi ve takımın dağınık hali

GS Trabzonspor'dan sonra karıştı

G.Saray bir yandan kendine başkan ararken bir yandan da ligde 14. sıraya düşmenin paniğini yaşıyor. Camia et derdindeyken, futbolcular can derdine düştü. Trabzonspor mağlubiyeti sonrası ligde düşme hattıyla puan farkının 9’a inmesi ve takımın dağınık hali özellikle yerli futbolcuları harekete geçirdi.

Vatan'ın haberine göre; Arda Turan’ın çağrısıyla Trabzon maçından sonra sabah saat 01.30’da Etiler’de toplanan Ayhan, Sabri, Mustafa Sarp ve Servet radikal kararlar aldılar. Toplantı saat 05.30’a kadar sürerken Gökhan Zan, Yekta, Çağlar, Aydın gibi isimlerle de telekonferans yöntemiyle görüşmeler yapıldı.

Toplantıya ellerinde fikstür ve puan durumuyla gelen oyuncular “Beyler tehlikenin farkında mısınız? Küme düşme hattının 9 puan üzerindeyiz. Ve hızla aşağıya doğru yuvarlanıyoruz. Rakibimiz Buca gibi gözüküyor. Onların Trabzon ve F.Bahçe ile maçları var. Bu iki maçtan puan çıkartamazlar. Ama biz de böyle oynamaya devam edersek maç kazanamayacağız. Durum vahim” tespitinde bulundular.

‘SOKAĞA BİLE ÇIKAMAYIZ’

Bunun üzerine bazı oyuncular Buca’nın can havliyle Trabzonspor ve F.Bahçe maçlarına da asılacağını, işin görünenden daha tehlikeli olduğunu söylediler. Son noktayı ise kaptan Arda Turan koydu. “Beyler rezil olacağımız kadar rezil olduk. Bundan sonra komuta bizde. Biz ne dersek öyle olacak. Çıkıp 6 maçı da kazanacağız. Bu hesapların içine girmek bile utanç verici. Buradan alnımızın akıyla çıkacağız, yoksa tarih boyunca bir daha sokağa çıkamayız. Şimdi burada bazı kararlar alacağız ve ben bunları salı sabahı (bugün) takımın tamamına ileteceğim..

Yabancılar başta olmak üzere bu kararlara uymayanlar için gereken neyse yapılacaktır” diye bir konuşma yapan kaptan Arda Turan masadakilerin ve telefonla toplantıyı dinleyenlerin morallerini yükseltmelerini istedi.

İşte G.Saraylı oyuncuların o gece aldığı kararların bazıları:

*Maçlardan önce kampta karşılaşma dışında hiçbir şey konuşulmayacak.

*İdmanların ciddiyet dozajı artırılacak. Eğer buna uymayan olursa ağır şekilde ikaz edilecek.

*Bu kararlara uymayanlar olursa teknik direktör Bülent Ünder’den o oyuncunun kadrodışı bırakılması istenecek.

FLORYA’DA YUMRUKLAR KONUŞABİLİR

Yabancı futbolcuların, Trabzon maçından sonra bile “Yemeğe nereye gidelim?” diyecek kadar umursamaz olmaları, yerlilerin sabrını taşırdı.

Trabzon maçının ardından Pino’nun teknik direktör Bülent Ünder tarafından “Bir daha G.Saray forması giyemez” denerek kadrodışı bırakılması, diğer yabancı futbolcuların maçtan önce soyunma odasında bile “Gece nereye yemeğe gidelim” muhabbetleri yapmaları, sahadaki umursamaz tavırları başta Arda olmak üzere yerli oyuncuları çıldırttı.

‘BİZ YOLA SOKACAĞIZ”

Yabancı oyuncuların kendilerine hiç yardımcı olmadığını ve sorumluluk almadığını belirten oyuncular “Onlara durumu anlatacak bazı uyarılarda bulunalım. Ve bunu yaparken tek yumruk olalım ki ne dediğimizi anlasınlar. Anlamayan olursa bizim gözlerimize baksınlar öyle anlasınlar” gibi söylemlerde bulunarak Florya’da olağanüstü hal ilan edilmesi için fikir birliğine vardılar.

Hatta yabancılara “Beyler bu kadar lay-lay-lom yeter. Küme düşüyoruz. Ya kendinize gelin ya da sizi biz yola sokacağız” diyerek açık tehdit de yapılacak.

Anlaşılan bundan sonra Florya’da her idmandan kemik sesi gelecek ve ateşle barut her antrenmanda kol kola sahaya çıkacaklar. Bakalım sabah saat 05.30’da biten acil önlem toplantısında alınan kararlar zor günler geçiren G.Saray’a nasıl yansıyacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor