GS hasretine Ordu ile son verdi

Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde sahasında Orduspor'u ağırlayan Galatasaray 3 maçtır süren galibiyet hasretine son verdi ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde kritik bir galibiyet aldı. Ev sahibi ekip Galatasaray'a galibiyeti getiren goller

GS hasretine Ordu ile son verdi

Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde sahasında Orduspor'u ağırlayan Galatasaray 3 maçtır süren galibiyet hasretine son verdi ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde kritik bir galibiyet aldı.

 

Ev sahibi ekip Galatasaray'a galibiyeti getiren goller Necati Ateş ve oyuna sonradan giren Sabri Sarıoğlu'ndan geldi. Sarı kırmızılı ekibin başarılı futbolcusu Necati Ateş, Orduspor karşısında attığı golle Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray formasıyla ilk golünü atmayı başardı.

 

Pazar günü oynancak Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde kritik bir galibiyet alan Galasaray ligde üst üste 2 beraberlik ve kupada aldığı mağlubiyetin ardından 3 maç sonra galibiyet sevinci yaşadı. Orduspor ise ligdeki 3 puan hasretini 5 maça çıkardı ve ilk 8'e girme şansını kaybetti.

 

Lider Galatasaray bu galibiyetin ardından puanını 74 yaparken Orduspor 41 puanla 14. sırada kaldı. Sarı kırmızılı ekip gelecek hafta Manisaspor'a konuk olurken Orduspor sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler