Gruplar TAYFA için bir oldular

Eski TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Trabzonspor’un en etkili taraftar oluşumlarından TAYFA’yı sosyal medyada kendisine hakaret ettiği iddiasıyla mahkemeye verdi. Mehmet Ali Aydınlar’ın TFF başkanlığı döneminde,  görevi kötüye kullandığı ve suistimal ett

Gruplar TAYFA için bir oldular

Eski TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Trabzonspor’un en etkili taraftar oluşumlarından TAYFA’yı sosyal medyada kendisine hakaret ettiği iddiasıyla mahkemeye verdi. 

Mehmet Ali Aydınlar’ın TFF başkanlığı döneminde,  görevi kötüye kullandığı ve suistimal ettiği gerekçesiyle uzun süre sosyal medyadan aleyhinde yayın yapan TAYFA grubu, karakola çağrılarak ifade verdiği öğrenildi.  Tayfa grubu 58. Maddenin değişmesinin gündeme geldiği ilk günlerde  Mehmet Ali Aydınlar’a yönelik şu ifadelere yer vermiştiler: 

 “58. madde senin namusundur Mehmet Ali Aydınlar. Karının, kızının, ananın, bacının namusudur.Çünkü görev namustur, senin görevin adaletli olmak, adalet dağıtmaktır. Namusunla; 58. madde ile; Oynama, Oynattırma...”

 

“AŞKIMIZIN BEDELİ VASRA, ÇEKERİZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan TAYFA, küfüre karşı bir taraftar oluşumu olduklarının altını çizerek şu görüşlere yer verdi:

Şike sürecinde,  Mehmet Ali Aydınlar ile çok uğraştık. Yakasına yapıştık. Aylarca gündemden düşürmedik. Çeşitli paylaşımlarla, resim ve videolarla sürekli vurduk, rahatsız ettik. Lakin TAYFA bugüne kadar Trabzonspor taraftarına yakışır bir şekilde, hakaret etmeden, küfürsüz, espirili ve imalı mesajlarıyla en sert darbeyi vurmuştur. Bu süreçte Mehmet Ali Aydınlar'ı çok rahatsız ettik ve o da yakaladığı açığı aleyhimizde delil olarak sundu. Yakaladığı gerçekten bir açık mıdır, bekleyip göreceğiz. Bizim açımızdan suç teşkil eden bir şey olmamakla birlikte, olayın hukuki boyutu farklı olabilir. Yarın bir avukat ile anlaşarak, gerekli savunmamızı hazırlayacağız.Trabzonspor için doğru bildiklerimizi söylemekten vazgeçmeyecek, dik duruşumuzu devam ettireceğiz. Bir bedeli varsa aşkımızın, çekeceğiz”

 

TRABZONSPOR TARAFTAR GRUPLARI BİRLİK OLDU

Çoğu zaman birliktelikten uzak kalan taraftar grupları, TAYFA’ya zor gününde destek olarak, Trabzonspor camiasının zor zamanda nasıl tek yürek olabildiklerini gösterdiler ve bu davanın TRABZONSPOR’a açılmış bir dava olduğunu, ve tek vücut olacaklarını belirttiler. 

 

TRABZONLU GENÇLER GRUBU BİLDİRİ YAYINLADI

Sanal ortamda büyük ses getiren TAYFA oluşumu her Trabzonspor'lu gibi şike davasında hakkını arama yolunda sosyal medyada TFF başkanlığı döneminde Mehmet Ali Aydınlar'a küfürsüz, argo kelime kullanmadan yazdıkları yazı yüzünden Mehmet Ali Aydınlar dava açtığını ve geçtiğimiz günlerde TAYFA oluşumunda bulunan değerli insanları karakola çağrılarak ifade verdiğini öğrenmiş bulunuyor. Haklı olan davamızda kimse bizi susturamayacağını belirtmek istiyoruz ve TAYFA oluşumunun her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

 

Saygılarımızla;

 

Trabzonlu Gençler Yönetimi | trabzonlugencler.net

 

GURBETÇİ GENÇLER GRUBU DESTEK MESAJI YAYINLADI

Sosyal medyadaki etkili güçlerimizden TAYFA'nın şike sürecindeki tutarsızlıkları içe sindiremeyip yapmış oldukları ve hiçbir suç unsuru bulunmayan bir yayından dolayı; ülkemizin futbol ve buna bağlı olarak bir çok ekonomik sektöre zarar veren kişilerin destekleriyle göreve gelen M.Ali Aydınlar'ın açmış olduğu davayı tasvip etmiyoruz ve ulusal medyada taraflı köşe yazılarıyla camiamıza küfür edenlere göz yumarak şikeci taraflı ve adil olmayan beyinlerini burdada ortaya koymalarını hayretle karşılıyoruz, pişkinliğin bukadarına pes diyoruz.. Haksızlığın karşısında hiçbir zaman susmadık susmayacağız ne TAKA nede TAYFA verilen cezalar bizim TRABZONSPOR'LULUĞUMUZDAN BİRŞEY EKSİLTMEZ.. 

 

Saygılarımızla GURBETÇİ GENÇLER

 

ÇILGINLAR GRUBU DESTEK OLDU

İnternet üzerindeki en etkili grubumuz TAYFA’ya yapılan her saldırı bize yapılmış bir saldırıdır. Her zaman olduğu gibi bugün de TAYFA ile beraberiz, elimizden gelen her desteği vermeye hazırız. Bizi bu şekilde sindirebileceklerini düşünen güçleri er geç hayal kırıklığına uğratacağız. Toz kayadan yel alır. Yanındayız TAYFA.

ÇILGINLAR

 

ÜNİ-TS

Tuzla Trabzonsporlular derneği, Joganita ve bir çok diğer oluşum ile birlikte taraftarlar da TAYFA’ya büyük destek oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler