Grassroots Şenliğine destek geldi

 Ülker, FIFA U20 Dünya Kupası kapsamında düzenlenecek "Grassroots Şenliği"nin ana sponsoru oldu. Ülker, FIFA U20 Dünya Kupası öncesinde FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile 7 ilde mini dünya kupası konsepti ile düzenlenecek "Grassroots Şenliği

Grassroots Şenliğine destek geldi

 

Ülker, FIFA U20 Dünya Kupası kapsamında düzenlenecek "Grassroots Şenliği"nin ana sponsoru oldu.
 
Ülker, FIFA U20 Dünya Kupası öncesinde FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile 7 ilde mini dünya kupası konsepti ile düzenlenecek "Grassroots Şenliği" projesinin sponsorluğunu üstlendi.
 
Destek verdiği bütün projelerde olduğu gibi, FIFA U20 Dünya Kupası etkinliklerinin merkezine de yine çocukları yerleştiren Ülker, Nisan ve Mayıs aylarında Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon'da gerçekleştirilecek şenliklere ev sahipliği yapacak. Tff tarafından belirlenen ve 12 yaş grubu 1700 çocuktan oluşan okul takımları, özel hazırlanan sahalarda oynayacakları maçlarda yeteneklerini sergileyecek ve istasyon çalışmaları yaparak kendilerini geliştirecek. Etkinlikler süresince en yüksek "Fair Play" puanını alan çocuklar, Kayseri'deki FIFA U20 Dünya Kupası açılışına katılacak. Şenlikler, Ülker'in 2007'den beri yürüttüğü Grassroots programına paralel olarak Türk futbol alt yapısının gelişimine katkı sağlayacak.
 
Türkiye'de sporu uzun yıllardır destekleyen Ülker; yer aldığı projelerin ülkemizde sporun altyapısını destekleyecek nitelikte olmasına özen gösteriyor. Federasyonlarla işbirliği yaparak spora ve spor endüstrisinin gelişmesine, Türk sporunun geleceği olan çocuklara yönelik projelere destek vermeyi çok önemseyen Ülker, bu amaçla 6 yılda 250 binden fazla çocuğu sporla buluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor