Gözler yarın oynanacak maçta

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Pazarspor'da gözler yarın oynanacak olan Kastamonuspor maçına çevrildi.  Kulüp sportif direktörü Hasan Balta, Kastamonuspor maçında 3 puan hedeflediklerini belirterek, tüm hesapları mutlak galibiyet üzerine yaptık

Gözler yarın oynanacak maçta

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Pazarspor'da gözler yarın oynanacak olan Kastamonuspor maçına çevrildi.  

Kulüp sportif direktörü Hasan Balta, Kastamonuspor maçında 3 puan hedeflediklerini belirterek, tüm hesapları mutlak galibiyet üzerine yaptıklarını söyledi. 
     
Kendi evlerinde puan kaybına tahammüllerinin olmadığını kaydeden Balta, ''Kastamonuspor maçında en az hatayla oynayıp, sonuca ulaşmak istiyoruz.
 
Her zamanki gibi bu karşılaşmada da taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirerek, bu zorlu 90 dakikanın ardından gülen taraf biz olmak istiyoruz'' dedi. 
   
Balta, ilk devre bitimine kadar Osman ve Mahmut'un izinli olduğunu, sakatlıkları bulunan Evren'in durumunun maç saatine kadar belli olacağını, Selçuk ile Ali Osman'ın ise kadroda yer alamayacaklarını sözlerine ekledi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor