Gözler Trabzon'un kalecilerinde

Trabzonspor'un  2 kalecisinden Onur'a Galatasaray'ın, Tolga’ya ise Beşiktaş'ın talip olduğu, ancak yönetimin 2 oyuncusu için de henüz net bir karar vermediği, istenilen fiyatlara ulaşılması durumunda tekliflerin değerlendirileceği belirtildi.GALATASARAY O

Gözler Trabzon'un kalecilerinde

Trabzonspor'un  2 kalecisinden Onur'a Galatasaray'ın, Tolga’ya ise Beşiktaş'ın talip olduğu, ancak yönetimin 2 oyuncusu için de henüz net bir karar vermediği, istenilen fiyatlara ulaşılması durumunda tekliflerin değerlendirileceği belirtildi.

GALATASARAY ONUR İÇİN NABIZ YOKLUYOR

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon formlarıyla dikkati çeken başarılı kalecisi Tolga Zengin ve Onur Recep Kıvrak’a tekliflerin arttığı bildirildi. Her iki oyuncuyla ilgili olarak kesin bir karar vermeyen bordo mavili yönetimin teklifleri ele alacağı ifade edildi. Tolga’yla Beşiktaş'ın ciddi şekilde ilgilendiği, Onur için ise Galatasaray'ın nabız yokladığı öğrenildi.

YÖNETİM ONUR KONUSUNDA RAHAT

Onur’un sözleşmesindeki, "7.5 milyon euroyu getiren alır" maddesinden oldukça rahatsız olan yönetim, file bekçisinin, "Trabzon’dan gitmek istemiyorum" diye açıklama yapması ile rahat bir nefes aldı.

Bu arada 1461 Trabzon’dan kadroya dahil edilen genç file bekçisi Fatih’le de Bursaspor’un ilgilendiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor