Görüntüler şantaj için mi saklandı?

Başkan Şener’in görüntüleri 4 gün saklandı, Şener TFF ve medyayı eleştirince yayınlandı… Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in Fenerbahçe maçının devre arasında soyunma odası koridorlarında Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk ile yaşadığı tartışma görüntüler

Görüntüler şantaj için mi saklandı?

Başkan Şener’in görüntüleri 4 gün saklandı, Şener TFF ve medyayı eleştirince yayınlandı…

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in Fenerbahçe maçının devre arasında soyunma odası koridorlarında Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk ile yaşadığı tartışma görüntüleri dün medyaya yansıdı. 

 

Birçok internet sitesi ile televizyon kanalı maçın gözlemcisinin çektiği  bu görüntüleri izleyicileri ve okurlarıyla paylaştı.  

 

Ancak 6 Mayıs Pazar günü çekilen bu görüntülerin aradan tam 4 gün geçtikten sonra yayına verilmesi kafalarda soru işareti uyandırdı. Zira, Başkan Sadri Şener, Habertürk ekranlarında 8 Mayıs tarihinde yayınlanan Teke Tek adlı programda NTV, Lig TV, Fanatik Gazetesi, Doğan Yayın Grubu gibi pek çok medya kuruluşuna Fenerbahçe taraftarlığı suçlamasını yapana dek, 6 Mayıs’ta çekilen ve gündemi meşgul eden o görüntüler henüz servis edilmemişti. 

 

Başkan Şener Habertürk’te gazeteler ve TFF yönetimi hakkında bu eleştirileri yaptıktan hemen sonra karşılaşmanın temsilcilerinden Halit Özgül'ün  çektiği  bu görüntüler yayınlaması, “Görüntüler Sadri Şener’e ve Trabzonspor’a şantaj yapmak amacıyla mı bekletiliyordu?” sorusunu akıllara getirdi. 

 

Türk futbolunu kaosun içine atan Yıldırım Demirören yetmezmiş gibi birde onun temsilcileri adeta yangına körükle gidiyor. Bir dönem başbakan R.Tayyip Erdoğan'ında koruma müdürlüğünü yapan TFF temsilcisi Halit Özgül görüntüleri TFF'ye vermek yerine basına sızdırdı 

 

450000.20120511172626.jpg

 

Elindeki görüntüleri haberin gündem olduğu zamanda değil de işine yaradığı zamanda kullanmak hangi yöneticilik ilkesi ya da meslek etiği ile bağdaşıyor? 

 

GÖRÜNTÜYÜ O ÇEKTİ !

Sadri Şener - Semih Şentürk arasındaki görüntülerin bir TFF gözlemcisinin telefonundan çekildiği belirlendi.

 

Peki sizce bu kişi kim?

 

450.20120511173000.jpg

 

Dün ilk olarak “Sadri Şener’in Gerçek Yüzü” başlığıyla yayınlanan videoda, Sadri Şener ve Semih Şentürk itişmesi yer alıyordu. 

Bu videonun kim tarafından çekildiği ve yayınlandığı ortaya çıktı.

 

İşte TFF’nin sitesinde yer aldığı üzere, bu maçta temsilci ve gözlemci olarak görev yapan isimler:

HALİT GERÇEKER (Gözlemci)

BERK ÖZBEK (Temsilci)

RECEP KAPLAN (Temsilci)

HALİT ÖZGÜL (Temsilci)

 

45.20120511173142.jpg

 

Boynunda akreditasyon kartı, elinde cep telefonuyla çekim yapan bu kişinin kimliği küçük bir araştırma sonrası açığa çıkıyor. 

 

HALİT ÖZGÜL !

BMN'nin de araştırmasına göre 1 Ocak 1973 Yozgat doğumlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Koruma Müdürlüğünü yapmış olan bu şahıs, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sitesinde belirtilene göre “Ankara Federasyon Güvenlik Ve Akreditasyon Temsilcisi”

 

Çektiği görüntüleri basına servis ederek adeta Trabzonspor'a şantaj yaptı...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor