Görev gelirse Aziz Yıldırım'ı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Üsküdar'da katıldığı bir program öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun Fenerbahçe Spor Kulübe Derneği'ndeki

Görev gelirse Aziz Yıldırım'ı
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Üsküdar'da katıldığı bir program öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun Fenerbahçe Spor Kulübe Derneği'ndeki görevlerine ihtiyati tedbir koymasıyla ilgili soru üzerine Vali Mutlu, "Bize herhangi bir yazı gelmedi. Gelirse yazının gereği neyse verilmiş olan kararlar değerlendirilir" diye konuştu.
Mecidiyeköy'de bir göstericinin polislere ateş açma görüntülerinin ortaya çıkmasıyla ilgili soruya ise Vali Mutlu, "Oradaki görüntülerde polis memurlarımızdan ikisinin yaralanmasına sebebiyet veren silahlı saldırı görüntülerde net olarak gözüküyor. Şahsın yakalanması konusunda da emniyetimizin incelemesi devam edecek. Ümit ediyoruz yakalanır ve adli makamlara da teslim edilir" cevabını verdi.
Vali Mutlu, yaralı polislerin durumunun iyi olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler