Golf’de şok iddia!

Ankara'da başlayan Golf Federasyonu Olağan Genel Kurulu öncesi ortaya atılan şok iddia şaşkınlık yarattı.  Son dönemlerde beraberinde bir çok tartışmayı gündeme getiren ve bugün Ankara'da başlayan Golf Federasyonu Olağan Genel Kurulu öncesi ortaya atılan

Golf’de şok iddia!

Ankara'da başlayan Golf Federasyonu Olağan Genel Kurulu öncesi ortaya atılan şok iddia şaşkınlık yarattı.

  Son dönemlerde beraberinde bir çok tartışmayı gündeme getiren ve bugün Ankara'da başlayan Golf Federasyonu Olağan Genel Kurulu öncesi ortaya atılan şok iddia genel kurulda kafaları karıştırdı.

 Başkan adayı olarak seçime giren Akif Serin'in Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle seçime girdiği iddia edildi. Gazete haberinde mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu'nun tartışılan davranış ve kararlarından sonra bakanlığın bu yönde bir karar aldığı ifade edildi.

 

Akif Serin'in Gençlik ve Spor Bakanlığının adayı olarak seçime girdi iddiası sabah saatlerinde Ankara Dedeman Otel'de başlayan genel kurul salonunda adeta şok etkisi yaşattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler