Golcülere yakın ilgi

Özellikle Hami Mandıralı; Henrique, Janko, Batuhan ve Emre ile yakından ilgileniyorTrabzonspor’da taraftarlar dört gözle forvet transferi yapılmasını bekliyordu. Gündeme birçok yıldız isim geldi. Ancak yönetim, hiçbir golcüyle anlaşma sağlayamadı. Böylece

Golcülere yakın ilgi

Özellikle Hami Mandıralı; Henrique, Janko, Batuhan ve Emre ile yakından ilgileniyor

Trabzonspor’da taraftarlar dört gözle forvet transferi yapılmasını bekliyordu. Gündeme birçok yıldız isim geldi. Ancak yönetim, hiçbir golcüyle anlaşma sağlayamadı. Böylece takımın en önemli eksiği olarak görülen forvet hattına bir takviye yapılamadı. Taraftarlar bu konuda endişeli. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise yaptığı basın toplantısında, “Kadromuzda Trabzonspor’u idare edebilecek oyuncular” var diyerek mevcut forvetlere güvendiğini söyledi. Teknik heyet de başkanla aynı fikirde. Mustafa Akçay ile Hami Mandıralı; Paulo Henrique, Marc Janko, Batuhan Karadeniz ve Emre Güral ile yakından ilgileniyor. Özellikle Mandıralı, idmanlarda bu oyuncularla ekstra çalışmalar yaparak performanslarını yükseltmeye çalışıyor. Mustafa Akçay da milli maçların ardından forvetlerle bir toplantı yapıp, kendilerine ne kadar güvendiğini ve önlerinde önemli bir şans olduğunu bir kez daha öğrencilerine anlatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor