Gol atmam isteniyor

Bordo mavili takımın Avrupa kupalarında oynadığı 3 maçta rakip fileleri 4 kez sarsmayı başaran Brezilyalı forvet oyuncusu Paulo Henrique, gollerine devam etmek istediğini söyledi. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın da çok güvendiği isimlerden olan Henrique,

Gol atmam isteniyor

Bordo mavili takımın Avrupa kupalarında oynadığı 3 maçta rakip fileleri 4 kez sarsmayı başaran Brezilyalı forvet oyuncusu Paulo Henrique, gollerine devam etmek istediğini söyledi. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın da çok güvendiği isimlerden olan Henrique, son oynanan Minsk ve Beşiktaş maçlarında istemesine rağmen golle buluşamadığını belirtti.

Henrique, takımın gol yükünü çekecek kapasiteye sahip olduğunu belirterek şunları söyledi:

"GOL ATMAM İSTENİYOR"

"Trabzonspor gibi bir takımın forvet oyuncusu araması normal. Ama ben kendi işime bakarım. Şu anda benden gol atmam isteniyor ve Kukesi maçında da fileleri sarsmak için gereken neyse yapacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor