Göktaş Erdoğan'ın sözlerine...

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Kemalettin Göktaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yaptığı açıklamalar üzerine haber61.net'e açıklama yaptı. Haber61.net’in görüşlerine başvurduğu Göktaş konuya ilişkin olarak, “Futbol oynanırken kural değiştirilm

Göktaş Erdoğan'ın sözlerine...

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Kemalettin Göktaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yaptığı açıklamalar üzerine haber61.net'e açıklama yaptı.

 

Haber61.net’in görüşlerine başvurduğu Göktaş konuya ilişkin olarak, “Futbol oynanırken kural değiştirilmez. Böyle bir söz var bunu hatırlatmamda fayda var. Söylenen sözleri doğru bulmuyorum.

 

Kim olursa olsun, hangi kulüp olursa olsun ortada bir haksızlık var ve buna karşılık bir ceza verilmeli. Tüm kulüplere mal etmek çok yanlış olur. Ortada bir iddianame var ve yargılananlar var.

 

Bu kapsamda insanlar için peşinen bir şey söylemek de doğru olmaz ama ortada bir emek haksızlığı var ve bunun cezasını tüm kulüplere mal etmek yanlıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor