Göksel Gümüşdağ istemedi...!

İddianame dosyalarında flaş konuşmalardan biri İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolculardan biriydi. İBB stoperi Metin Depe bir bayanla konuşmasında "Başkan Fenerbahçe maçını kazanmamızı istemedi" diyorİstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Meti

Göksel Gümüşdağ istemedi...!

İddianame dosyalarında flaş konuşmalardan biri İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolculardan biriydi. İBB stoperi Metin Depe bir bayanla konuşmasında "Başkan Fenerbahçe maçını kazanmamızı istemedi" diyor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Metin Depe bir bayanla konuşmasında şuan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili olan Göksel Gümüşdağ'ın Fenerbahçe maçında takımının kazanmasını istemediğini vurguluyor.

O dönem İstanbul Büyükşehir Belediyespor başkanı olan Göksel Gümüşdağ kendi futbolcusu tarafından bir nevi şike ile suçlanıyor.

İşte o konuşma...

goksel_gumusdag_iddianame.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler