"Göksel Gümüşdağ dönmemeli"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan vekili Göksel Gümüşdağ hakkında çarpıcı sözler sarfettiği iddia edildi.Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi öncesi basın mensuplarıyla yaptığı sohbette 58. Maddeden İbrahim Akın'a bir çok konud

"Göksel Gümüşdağ dönmemeli"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan vekili Göksel Gümüşdağ hakkında çarpıcı sözler sarfettiği iddia edildi.

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi öncesi basın mensuplarıyla yaptığı sohbette 58. Maddeden İbrahim Akın'a bir çok konuda özel açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın Göksel Gümüşdağ konusundaki açıklamaları da dikkat çekti.

Türkiye Gazetesi yazarlarından Hasan Sarıçiçek'e konuşan Aydınlar, yönetim kurulundaki görevini bir süre önce bir aylığına askıya aldığını söyleyen Göksel Gümüşdağ ile ilgili, "TFF'deki görevine dönmemesi gerekir" dediği iddia edildi.

Gazetede konuyla ilgili yer alan haberde, "Aydınlar adı iddianamede geçtiği için görevini 1 ay süreyle askıya alan ve yönetim kurulu toplantılarına katılmayan başkan vekili Göksel Gümüşdağ'la ilgili soruya, 'Dönmemesi gerekir' cevabını verdi" şeklinde sözleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor