Gökhan' ın sözleşmesi feshedildi

Kayserispor Kulübü, sezon başında Fenerbahçe'den Serdar Kesimal'a karşılık takasla renklerine kattığı santrfor Gökhan Ünal'la yollarını ayırdı. Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada fesih işlemenin karşılıklı olarak yapıldığı bildirildi.Sarı kırmızılı

Gökhan' ın sözleşmesi feshedildi

Kayserispor Kulübü, sezon başında Fenerbahçe'den Serdar Kesimal'a karşılık takasla renklerine kattığı santrfor Gökhan Ünal'la yollarını ayırdı. Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada fesih işlemenin karşılıklı olarak yapıldığı bildirildi.Sarı kırmızılı ekibin dün Trabzonspor'la oynadığı ve 3-3 berebare kaldığı karşılaşmanın 72 dakikasında oyuna Kujoviç'in yerine giren ve Mersin İdmanyurdu maçından sonra santrafor mevkiini Emir Kujoviç'e kaptırarak son karşılaşmalarda oyununa sayılı dakikalar kala alınan Gökhan Ünal'la ilgili Kayserispor Kulübü yazılı bir açıklama yaptı.

Kayserispor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Gökhan Ünal ile karşılıklı görüşülerek; Gökhan Ünal'ın sözleşmesinin feshine karar verilmiştir. Fesih işlemi önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Gökhan Ünal'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim" denildi.

Gökhan Ünal'ın son dönemde takımda onbirde yer alamaması üzerine kaptanlık pazubentini Eren Güngör'e verilmişti. Gökhan Ünal, üç yıl önce sarı kırmızılı takımdan Trabzonspor'a, oradan da Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'den de kiralık olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesine geçmiş buradan da 2011-2012 sezonunda eski takımı Kayserispor'a dönmüştü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor