Gökdenizli Rubin, Solskjaer'i geçti!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Rubin Kazan deplasmanda Molde ile karşı karşıya geldi. Aker Stadion'da oynanan mücadeleyi Rus ekibi 2-0'lık skorla kazandı.Teknik direktörlüğünü Manchster United efsanelerinden Ole Gunnar Solskjaer'in yaptığı Dan

Gökdenizli Rubin, Solskjaer'i geçti!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Rubin Kazan deplasmanda Molde ile karşı karşıya geldi. Aker Stadion'da oynanan mücadeleyi Rus ekibi 2-0'lık skorla kazandı.

Teknik direktörlüğünü Manchster United efsanelerinden Ole Gunnar Solskjaer'in yaptığı Danimarka temsilcisi Molde, mücadele boyunca istediği pozisyonları yakalayamazken, Rubin Kazan 21. ve 90. dakikalarda Jose Salomon Rondon'un golleri ile 2 farkı yakaladı ve ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrıldı.

Öte yandan deplasman ekibinde sakatlığı geçen Gökdeniz Karadeniz mücadeleye yedek kulübesinde başladı ve 63. dakikada oyuna dahil oldu.

Karşılaşmanın rövanşı, 29 Ağustos günü Rusya'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor