Gökdenizli Rubin Kazan şov yaptı!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Rubin Kazan deplasmanda NK Maribor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 5-2 Rubin Kazan'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.Rubin Kazan'a galibiyeti getiren goller 23. dakikada Gökdeniz Karadeniz, 27. dakikada Ivan Marcano,

Gökdenizli Rubin Kazan şov yaptı!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Rubin Kazan deplasmanda NK Maribor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 5-2 Rubin Kazan'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Rubin Kazan'a galibiyeti getiren goller 23. dakikada Gökdeniz Karadeniz, 27. dakikada Ivan Marcano, 69. dakikada Roman Eremenko, 90. dakikalarda ise Jose Salomon Rondon ve Aleksandr Ryazantsev'den geldi. Evsahibi ekibin golleri ise 35. dakikada Martin Milec ve 73. dakikada Nusmir Fajic'den geldi.

Bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara 3 puanla başlayan Rubin Kazan bir sonraki maçını 3 Ekim'de Zulte Waregem'e karşı oynayacak. NK Maribor ise Wigan Athletic deplasmanına çıkacak.

Aynı saatte başlayan grubun diğer maçı ise Zulte Waregem ile Wigan arasında oynandı. Belçika'da oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı, iki takımda puanları paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler