Gökdeniz'e antrenörlük teklifi

 Rus basınında yer alan haberlere göre Gökdeniz Karadeniz'in futbolculuk kariyerinin ardından Rubin Kazan'da yardımcı antrenör olarak kalabilir. Rubin Kazan'nın hocası Kurban Berdıyev, Gökdeniz Karadeniz'in takımda kalması için kendisine futbolculuk kariy

Gökdeniz'e antrenörlük teklifi

 

Rus basınında yer alan haberlere göre Gökdeniz Karadeniz'in futbolculuk kariyerinin ardından Rubin Kazan'da yardımcı antrenör olarak kalabilir.
 
Rubin Kazan'nın hocası Kurban Berdıyev, Gökdeniz Karadeniz'in takımda kalması için kendisine futbolculuk kariyerinin ardından yardımcı antrenörlüğü teklif edecek.
 
Berdıyev ve Gökdeniz'in çok samimi bir ilişkisi olduğuna dikkat çekilirken, deneyimli hocanın Türk futbolcuya yüzde yüzde güvendiği ifade ediliyor. Milli futbolcunun liderlik rolünden bahsedilirken, saha içi ve dışında takım ile ilgili Berdıyev'e yardımcı olduğu belirtildi.
 
GÖKDENİZ ÇOK ETKİLİ BİRİSİ
 
Rubin Kazan'ın eski hocası Petr Nemov'a göre Gökdeniz takımın en etkili isimlerinden biri. Nemov, "Gökdeniz hakkında sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Lider olduğu kadar aynı zamanda da takımı üzerinde etkisi olan birisi." diye konuştu.
 
2008 yılında Trabzonspor'dan 8,7 milyon Euro'ya Rubin Kazan'a transfer olan 33 yaşındaki Gökdeniz Karadeniz çıktığı 178 maçta 29 gol attı ve 30 asist yaptı. Deneyimli oyuncunun Kazan ekibiyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler