Gökdeniz'den Trabzonspor'a mesaj!

Rubin Kazan'da oynayan milli futbolcunun menajeri Gökhan Keçeli, "Gökdeniz'in amacı futbolu Trabzon'da bırakmak. Teklif gelirse değerlendiririz" dediTrabzonspor'da başka seçilir seçilmez önemli ve radikal kararlar alan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun projelerin

Gökdeniz'den Trabzonspor'a mesaj!

Rubin Kazan'da oynayan milli futbolcunun menajeri Gökhan Keçeli, "Gökdeniz'in amacı futbolu Trabzon'da bırakmak. Teklif gelirse değerlendiririz" dedi

Trabzonspor'da başka seçilir seçilmez önemli ve radikal kararlar alan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun projelerinden bir tanesi Gökdeniz Karadeniz'i takıma kazandırmak. Fatih Tekke'yi Sportif direktörlüğe getiren, Tolunay Kafkas'la yolları ayırıp, teknik direktörlüğe Mustafa Reşit Akçay'ı getiren Hacıosmanoğlu, Gökdeniz'i de yeniden bordo mavili renklere kazandırmak istiyor.
 
Konuyla ilgili olarak Bugün'e açıklama yapan Gökdeniz'in temsilcisi FIFA Menajeri Gökhan Keçeli, "Şu ana kadar bizimle temas kurulmadı. Gökdeniz, Rubin Kazan'da olmaktan ve orada yaşamaktan son derece mutlu.Sözleşmesi de devam ediyor" dedi.
 
Menajer Keçeli, "Teklif gelmesi durumunda cevabınız ne olur sorusuna?" sorusuna "Davet gelirse icabet ederiz. Sorun yok. Gökdeniz, Trabzonspor'lu; amacı da Trabzonspor'da futbolu bırakmak. Trabzon'a çok seviyor. Şu anda somut bir gelişme yok; ama teklif gelmesi durumunda elbette bunu değerlendirmek istiyecektir" diye konuştu.

İki sezon önce ve devre arasında da Galatasaray'dan tekli aldıklarını belirten Keçeci, "Galatasaray'dan ve pek çok Avrupa takımından teklif aldık; fakat Rubin Kazan, teknik direktörü Berdiyev onu bırakmak istemedi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor