Gökdeniz adım adım ikinci tura

Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda konuk ettiği Shamrock Rovers'ı 4-1'lik skorla geçti ve gruptan çıkma yolunda avantajı eline geçirdi.UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nun 5. haftasında milli futbolcu Gökdeniz Karade

Gökdeniz adım adım ikinci tura

Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda konuk ettiği Shamrock Rovers'ı 4-1'lik skorla geçti ve gruptan çıkma yolunda avantajı eline geçirdi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nun 5. haftasında milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan, İrlanda temsilcisi Shamrock Rovers'ı konuk etti.

5. maçlar öncesinde averajla ikinci sırada yer alan Rubin Kazan, grupta henüz puanı bulunmayan rakibini 4-1'lik skorla geçerek gruptan çıkma yolunda avantajı eline geçirdi.

Gökdeniz Karadeniz'in ilk 11 de başlayıp 69 dakika sahada kaldığı maçta, Rubin Kazan henüz 10. dakikada Nelson Valdez'in golüyle öne geçti. Bu golden sadece 2 dakika sonra ağları havalandıran Kenneth Oman, İrlanda temsilcisi Shamrock adına beraberliği sağladı. Ancak oyundaki hakimiyetini sürdüren Rus temsilcisi Rubin, 36. dakikada Bibras Natcho'nun attığı gol ile devre arasına 2-1'lik üstünlükle girmeyi başardı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi ekip, Paraguaylı yıldızı Valdez'in 51. dakikada attığı 2. gol ile 3-1 öne geçti. Maçın skorunu belirleyen gol ise 62. dakikada Nijeryalı golcü Obafemi Martins'ten geldi ve Rubin Kazan karşılaşmayı 4-1'lik skorla kazandı.

Ev sahibi ekip bu galibiyetle puanını 10'a çıkartırken, İrlanda temsilcisi 5. maçından da puansız ayrıldı. Rubin Kazan'ın UEFA Kupası'ndaki kaderi PAOK deplasmanında oynayacağı maç ile belli olurken, Shamrock Rovers, grubun bir başka iddialı takımıTottenham Hotspur'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor