Glowacki hazır kıta

Trabzonspor’da sakatlıktan yeni kurtulan Polonyalı savunma oyuncusu Glowacki, Galatasaray maçında forma bekliyor. Antrenmanlarda Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne girebilmek için çok çalışan Bordo-Mavili takımın tecrübeli savunma oyuncularından Glowac

Glowacki hazır kıta

Trabzonspor’da sakatlıktan yeni kurtulan Polonyalı savunma oyuncusu Glowacki, Galatasaray maçında forma bekliyor.

 

Antrenmanlarda Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne girebilmek için çok çalışan Bordo-Mavili takımın tecrübeli savunma oyuncularından Glowacki, yaşadığı sakatlık sonrasında formasını Mustafa Yumlu’ya kaptırmıştı.

 

İyileştiği günden bu yana hırsıyla dikkat çeken başarılı oyuncu, kendini devamlı hazır tutarak şans bulduğu anda formayı tekrar kapmak istiyor.

 

Sık sık yaşadığı sakatlık problemlerini de üzerinden atmış görünen savunma oyuncusu,  Glowacki, “Süper Final maçlarında hocamın bana vereceği forma şansını iyi kullanarak kendimi yeniden ispatlamak istiyorum. Bu nedenle kendimi oynayacakmış gibi hazır tutuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor