Gizli golcü Malouda

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Malouda’ya Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın forvet arkasında görev vermeyi düşündüğü öğrenildi. Formasını giydiği takımlarda genellikle sol kanatta görev yapan deneyimli oyuncuyu Akçay’ın "gizli golcü" olarak kullanmayı amaç

Gizli golcü Malouda


Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Malouda’ya Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın forvet arkasında görev vermeyi düşündüğü öğrenildi. Formasını giydiği takımlarda genellikle sol kanatta görev yapan deneyimli oyuncuyu Akçay’ın "gizli golcü" olarak kullanmayı amaçladığı belirtildi.

ÖRNEK OLUYOR
Sol kenarda özellikle Olcan’ın gösterdiği performanstan oldukça memnun kalan Akçay’ın Malouda’ya takımda yer açmak için bu çözümü bulduğu kaydedildi. Fransız yıldız kısa sürede takım arkadaşlarıyla kaynaşırken takımda ağabeylik rolünü en iyi şekilde üstleneceğini gözler önüne seriyor. İdmanlarda disiplinli çalışkanlığı ile dikkat çeken Malouda gençlere de örnek oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor