Giresun'un transfer yasağı kalktı

 Giresunspor'da haftalardır konuşulan transfer yasağı sonunda çözüme kavuşturuldu. Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulu, 450 bin lira ödeme yaparak Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki transfer yasağını kaldırdı. Konu hakkında açıklama yapan basın sö

Giresun'un transfer yasağı kalktı

 

Giresunspor'da haftalardır konuşulan transfer yasağı sonunda çözüme kavuşturuldu. Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulu, 450 bin lira ödeme yaparak Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki transfer yasağını kaldırdı. Konu hakkında açıklama yapan basın sözcüsü İbrahim Özkul, taraftarların ve camianın yüreğine su serperek "2012-2013 sezonunun devre arası transfer döneminde kapalı olan transfer sayfamız 450 bin lira yatırılarak açtırılmıştır" dedi.

Özkul ayrıca bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılan Yeni Malatyasporlu Sedat Yeşilkaya ve Turgutluspor'dan Necati Demirhan ile de anlaşarak sözleşme imzaladıklarını belirtti.

TRANSFERLER TARSUS'TA SAHADA OLACAK

Transfer yasağının kalkmasının ardından bir süredir Antalya'da takımla birlikte çalışan transferlere de Tarsus İdman Yurdu müsabakasında forma giyme şansı doğdu. Transfer edilen futbolcuların lisans işlemleri Trabzon'da yapılacak ve söz konusu futbolcular ikinci yarının ilk maçında sahada olacaklar.

12 FUTBOLCU İLE ANLAŞILDI

Giresunspor bugüne kadar Ergün Çakır, Tayfun Özkan, Sefa Akın Başıbüyük, Hüsamettin Tut, Aydın Kuzu, Cihan Yeşilırmak, Atilla Erel, Bilal Şeflek, Feridun Sungur, Muhsin Özerkan, Sedat Yeşilkaya ve Necati Demirhan'ı kadrosuna kattı.

KALECİ SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ

Yeşil beyazlılar uzun süredir kaleci arayışların da ise istediği sonucu alamadı. Mehmet Ali ve Ulaş Güler ile yolların ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan Giresunspor, hedeflediği transferi ise bu dakikaya kadar gerçekleştiremedi. Giresunspor'da ikinci yarının ilk maçı olan Tarsus İdman Yurdu karşısında kaleyi Mehmet Akif Önal veya Onurcan Piri ikilisinden birinin korumasına kesin gözüyle bakılıyor.

FUTBOLCULAR KONTROLDEN GEÇTİ

Öte yandan ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Giresunspor'a katılan futbolcular sağlık kontrolünden geçtiler. Genel menajer Ercan Gezgin nezaretinde Antalya Medical Park Hastanesinde kontrolden geçirilen futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu ve gerekli raporların ise çıkartıldığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor