Giresunspor'un tepkisi sürüyor!

 TFF 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor Yönetim Kurulu, Hakem Kutluhan Bilgiç'in Manisapor-Galatasaray maçına 4. hakem olarak atanmasına tepki gösterdi.Giresunspor Yönetim Kurulu, "Türkiye'de futbolun içinde bulunan herkesin eleştirdiği bir hakem Giresun

Giresunspor'un tepkisi sürüyor!

 

TFF 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor Yönetim Kurulu, Hakem Kutluhan Bilgiç'in Manisapor-Galatasaray maçına 4. hakem olarak atanmasına tepki gösterdi.

Giresunspor Yönetim Kurulu, "Türkiye'de futbolun içinde bulunan herkesin eleştirdiği bir hakem Giresunspor aleyhine çaldığı düdükler sonrası ödüllendiriliyorsa, bu düdüklerin basit hakem hataları gibi yorumlanması, çok iyi niyetli bir yaklaşım olacak diye düşünüyoruz." açıklamasını yaptı.

 

Giresunspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, 30 Mart Cumartesi günü Konyaspor ile oynanan Konyaspor - Giresunspor maçının hakemi Kutluhan Bilgiç'in, Giresunspor aleyhine olan yönetim tarzının sadece kendilerini değil, tüm spor camiasının tepkisini çektiği belirtildi.

 

Bilgiç'in, Konyaspor maçında çaldığı hatalı düdüklerle, Giresunspor'un, Konya'da iki puan bırakmasına neden olduğu vurgulanarak, Bilgiç'in, yönetiminden dolayı cezalandırılması gerekirken, MHK tarafından 8 Nisan Pazar günü oynanacak olan Manisaspor - Galatasaray maçına 4. hakem olarak atandığı ifade edilen açıklamada, bu atamaya sert tepki gösterildi.

"Maçın hakemi Suat Arslanboğa herhangi bir sıkıntı yaşarsa Kutluhan Bilgiç bu maçta düdük çalacak." denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

"Bu durum Giresunspor camiası olarak bizi farklı düşüncelere sevk etti. Çünkü Türkiye'de futbolun içinde bulunan herkesin eleştirdiği bir hakem Giresunspor aleyhine çaldığı düdükler sonrası ödüllendiriliyorsa, bu düdüklerin basit hakem hataları gibi yorumlanması, çok iyi niyetli bir yaklaşım olacak diye düşünüyoruz. Bu noktada taraflı yönetimi nedeniyle Kutluhan Bilgiç ve kendisine bu yönde talimat veren kişiler varsa onlar hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunu duyurmak istiyoruz.

Ayrıca, MHK Başkanı Zekeriya Alp ve Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu'nun bu kaçı izlemediğini düşünüyoruz. Hatta onları bırakın, maçın gözlemcisi de belikli gözleme yerine dinlenmeye çekilmiş. Böylesi zor bir süreçten geçerken, Giresunspor camiası olarak, alın terimizin, emeğimizin hiçe sayılmasına izin vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor