| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 08 Şubat 2012 11:58

Giresunspor'dan Samsunspor'a

Kulüp yönetimince yayımlanan mesajda, Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün deplasmanda oynanan Kardemir Karabükspor maçı dönüşü geçirdiği kazadan dolayı üzüntü duyulduğu belirtildi.Mesajda, böylesi ciddi bir kazanın ucuz atlatıldığı ve Samsunspor camias

Kulüp yönetimince yayımlanan mesajda, Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün deplasmanda oynanan Kardemir Karabükspor maçı dönüşü geçirdiği kazadan dolayı üzüntü duyulduğu belirtildi.

Mesajda, böylesi ciddi bir kazanın ucuz atlatıldığı ve Samsunspor camiasına geçmiş olsun dileğinde bulunularak, ''Olaydan çok büyük üzüntü duyduk. Bu üzücü olay nedeniyle Samsunspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hafif yaralanan futbolcular Hakan Arslan ve Serdar Özkan'a acil şifalar diliyoruz'' denildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!