Giresunspor'dan 13 takviye

Bank Asya 1. Lig'de zor günler geçiren Giresunspor yönetimi, devre arası transfer döneminde takımı 13 futbolcu transfer ederek güçlendirirken 4 oyuncu ile de kiralık olarak yollarını ayırdı.Transfer çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Yeşil-beyazlı yö

Giresunspor'dan 13 takviye

Bank Asya 1. Lig'de zor günler geçiren Giresunspor yönetimi, devre arası transfer döneminde takımı 13 futbolcu transfer ederek güçlendirirken 4 oyuncu ile de kiralık olarak yollarını ayırdı.

Transfer çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Yeşil-beyazlı yönetim, "Transfer çalışmaları sona ererken, ara transfer döneminde kadromuzu takviye amacıyla A takımımız için 13 futbolcu ile anlaştık, 4 oyuncumuzu ise farklı takımlara kiralık olarak gönderdik" ifadelerini kullandı.

Giresunspor adına ligin ikinci yarasından itibaren görev yapmaya başlayan oyuncular şu şekilde:

Emanuel Banahene (Orduspor), Cafercan Aksu (Boluspor), Vilim Posonkovic (Kayseri Erciyesspor), Hasan Ahmet Sari (Trabzonspor), İsmail Aslan, Berkay Öztuvan (Fenerbahçe), Ersin Veli (Samsunspor), Yunus Akman (Sakaryaspor), Serdar Eylik (Galatasaray), Murat Ocak (Altay), Erdem Şen (Viviers), Ulaş Güler (Tavşanlı Linyitspor), Kıvanç Dağ (Bucaspor)

Kiralık giden oyuncular ise şöyle:

Murat Kara (Bayrampaşa), Onur Demir, Şükrücan Yılmaz (Pazarspor) ve Furkan Işıkdemir (Adıyamanspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor