Giresunspor'da tek hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, hafta sonu deplasmanda Gümüşhanespor ile yapacakları karşılaşmadan galip ayrılarak ligde kazanamama şanssızlığına son vermek istediklerini söyledi.Ertem, yaptığı açıklam

Giresunspor'da tek hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, hafta sonu deplasmanda Gümüşhanespor ile yapacakları karşılaşmadan galip ayrılarak ligde kazanamama şanssızlığına son vermek istediklerini söyledi.

Ertem, yaptığı açıklamada, ligde iyi mücadele etmelerine rağmen oynadıkları 4 maçın 3'ünde sahadan beraberlikle ayrıldıklarını, birinde ise mağlup olduklarını belirtti.

Hafta sonu oynayacakları Gümüşhanespor maçından alacakları 3 puanla üzerlerindeki "ölü toprağı" atacaklarını ifade eden Ertem, şöyle konuştu:

"İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz ama bir türlü skoru üretemiyoruz. Bu nedenle de ligde henüz galibiyetle tanışamadık. Skoru üretmek için çaba gösteriyoruz. Her hafta önem arz ediyor. Biz yepyeni bir takımız. Gelecek adına bu takım bana gerçekten ümit veriyor. Sadece bu takımın kazanmaya ihtiyacı var. Gümüşhanespor karşılaşmasından galip gelerek ligde kazanamama şanssızlığına son vermek istiyoruz."

Ertem, taraftarlardan destek isteyerek, "Galibiyeti de yakaladığımız zaman bu takım, şehir ve taraftarına layık olacak. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Şanssızlıklara rağmen vazgeçmeyeceğiz, önümüze umutla bakacağız. Giresunspor taraftarlarının bize güvenmesini istiyorum. Onun için de dünden daha fazla bu oyuncuların desteğine ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor