Giresunspor'da olağan genel Kurul yapıldı

Giresunspor'un Olağan Genel Kurulu'nun ikinci oturumu çoğunluğa bakılmaksızın bugün kulüp tesislerinde yapıldı. Genel kurulda seçimlere mevcut başkan Mustafa Bozbağ başkanlığındaki tek liste ile gidildi.Bozbağ, yapılan oylama sonucu yeniden Giresunspor Ku

Giresunspor'da olağan genel Kurul yapıldı

Giresunspor'un Olağan Genel Kurulu'nun ikinci oturumu çoğunluğa bakılmaksızın bugün kulüp tesislerinde yapıldı. Genel kurulda seçimlere mevcut başkan Mustafa Bozbağ başkanlığındaki tek liste ile gidildi.

Bozbağ, yapılan oylama sonucu yeniden Giresunspor Kulüp Başkanlığı'na seçildi. Genel kurulun ardından bir konuşma yapan Mustafa Bozbağ, Giresunspor'un birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu ifade etti. Giresunsspor camiasını kenetlenmeye davet eden Bozbağ, "Hep birlik ve beraberlik içinde olmaya ihtiyacımız var.

Omuz omuza verirsek Giresunspor'u daha iyi yerlere taşırız. İnşallah herşey Giresunspor için daha iyi olacaktır" dedi. Mustafa Bozbağ başkanlığındaki Giresunspor Yönetim Kurulu, Talip Emiroğlu, Veli Sarıkamış, Ahmet Külekçi, Reşat Bahat, Melih Başkan, Hasan Usta, Hasan Ali Tütüncü, Muzaffer Ejder, Azmi Bük, Hüseyin Taşkın, Mehmet Salih Kazancıoğlu, Bahattin Kurt, Aslan Hakyemez, İbrahim Özkul ve Nahid Ramazan Yamak'dan oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler