Giresunspor'da hedef üç puan

 Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Giresunspor, yarın Pendikspor ile karşılaşacak. Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Giresunspor, yarın Pendikspor ile karşılaşacak. Giresun'daki hazırlıklarını tamamlayarak dün İstanbul'a ge

Giresunspor'da hedef üç puan

 

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Giresunspor, yarın Pendikspor ile karşılaşacak.
 
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Giresunspor, yarın Pendikspor ile karşılaşacak. Giresun'daki hazırlıklarını tamamlayarak dün İstanbul'a gelen yeşil beyazlılar bugün Pendikspor tesislerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına nokta koydu. Yeşil beyazlılarda sakatlığı devam eden Necati ile Cihan bu maçın kadrosunda yer almazken Fatih, Tayfun, Sefa, Uğur ve Sezer ise kart sınırında bulunuyor. 
 
YAMAK 3 PUAN BEKLİYOR 
 
Giresunspor başkan yardımcısı Nahid Yamak, Pendikspor deplasmanında sahaya 3 puanı alabilmek için çıkacaklarını söyledi. Giresunspor'un kritik bir dönemeçten geçtiğini hatırlatan Yamak, "Pendikspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmamız durumunda ligin altından kurtulma yolunda çok büyük bir avantaj yakalayacağımızı hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu bilinç içerisinde sahaya çıkacağız. Bu maçtan alnımızın akıyla çıkarak düşme korkusunu üzerimizden atmak istiyoruz" dedi. 
 
HEMŞERİLERİMİZİ MAÇLARIMIZA BEKLİYORUZ 
 
Yamak ayrıca İstanbul'da yaşayan gurbetçilere de seslenerek kritik maç öncesinde Yeşil Beyazlı taraftarlardan destek istedi, "Pendik Stadını doldurarak Giresunsporluluk duruşumuzu herkese göstermeliyiz. Tüm Giresunlu hemşerilerimizi yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu. 
 
PENDİKSPOR İÇERİDE VASAT 
 
Ligde 36 puanla 9'uncu sırada yer alan ve Pazar günü sahasında Giresunspor'u konuk edecek olan Pendikspor kendi evinde vasat bir görüntü sergiliyor. Bu haftaya dek kendi sahasında 13 maç oynayan Pendikspor bu karşılaşmaların 5'inden galip 5'inden de yenik ayrıldı, 18 puan topladı. Pendikspor, Giresun'da oynanan ilk maçta yeşil beyazlıları 1-0 mağlup etmişti. 
 
PENBE'NİN KADROYU BOZMAMASI BEKLENİYOR 
 
Öte yandan yarın Pendik İlçe Stadında oynayacak olan zorlu 90 dakikada yeşil beyazlıların teknik direktörü Ergün Penbe'nin geçtiğimiz hafta sahaya çıkardığı kadroyu bozmaması bekleniyor. Penbe'nin hakem Erbay Aldemir'in yöneteceği maçta Pendikspor karşısına şu kadroyla çıkacağı sanılıyor: 
 
Recep - Berkan, Süleyman, Gökhan, Hüsamettin - Veysel, Ramazan, Sedat, Sezer - Fatih, Yakup

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler