Giresunspor'da hedef lideri devirmek

Fatudavizyon Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'da tek hedef sahadan 3 puanla ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmak.Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grubta yarın lider  hafta başından buyana sürdürdüğü antrenmanlarını bugün yaptığı çalışmayla no

Giresunspor'da hedef lideri devirmek

Fatudavizyon Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'da tek hedef sahadan 3 puanla ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmak.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grubta yarın lider  hafta başından buyana sürdürdüğü antrenmanlarını bugün yaptığı çalışmayla noktalayan yeşil beyazlı ekip tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Yeşil beyazlılarda sarı kart cezalısı Sezer ve Uğur'un yanısıra sakat olan Cihan da kadroda yer almayacak. Geçtiğimiz hafta arka adalesinde yaşadığı problemden ötürü kadroda yer almayan Fatih Şen'in durumu ise maç saatinden önce yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. 
 
ÖZKUL: "KAZANACAĞIZ" 
 
Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçını kazanarak küme düşme hattından uzaklaşmak istediklerini söyledi. Maça iyi konsantre olmaları halinde kazanacaklarına inancının tam olduğunu ifade eden Özkul, "Rakibimizin lider olması bizim kaybedeceğimiz anlamına gelmiyor. Futbolda her şey olabilir. Geçen hafta Kahramanmaraşspor kendi evinde ligde son sırada yer alan Sakaryaspor ile berabere kaldı. Dolayısıyla bu maçtan çok ümitliyiz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle maçı kazanacağız. Tek hedefimiz galibiyet" dedi. 
 
LİDERİN 5 YENİLGİSİ DIŞARIDA 
 
Bu arada yeşil beyazlıların sahasında konuk edeceği Faturavizyon Kahramanmarşspor, 6 mağlubiyetin 5'ini deplasmanlarda aldı. Kendi evinde sadece 1 maç kaybeden Faturavizyon Kahramanmaraşspor, deplasmanda oynadığı 14 müsabakanın 5'ini galip 4'ünü berabere 5'ini de yenilgi ile tamamladı. Deplasmanlarda 21 gol atıp kendi kalesinde ise 19 gol gören lider, 19 puanı da hanesine yazdırmayı başardı. Faturavizyor Kahramanmaraşspor ile Giresunspor arasında ilk yarıda oynanan müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona ermişti. 
 
BİLETLERDE DEĞİŞİKLİK YOK 
 
Yarın Atatürk Stadında saat 14.30'ta başlayacak olan ve Erzurum Bölgesi hakemlerinden Bora Budak'ın yöneteceği karşılaşmayı taraftarlar 2,3 ve 5 liradan izleyebilecekler. Yeşil beyazlıların lider karşısına ise şu kadroyla çıkması bekleniyor: 
 
Recep- Berkan, Gökhan, Süleyman, Hüsamettin, Veysel, Ramazan, Sedat, Atilla, Tayfun, Yakup. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor