Giresunspor'da Demir dönemi

Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Giresunspor, teknik direktör sorununu çözdü. Giresunspor Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Teknik Direktör Cengiz Demir, futbolcular Ümit Teke ve Burak Denizli ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.Giresunspor K

Giresunspor'da Demir dönemi

Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Giresunspor, teknik direktör sorununu çözdü. 
Giresunspor Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Teknik Direktör Cengiz Demir, futbolcular Ümit Teke ve Burak Denizli ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Giresunspor'un yeni yönetim kurulu olarak 23 Temmuz tarihinde resmen göreve başladıklarını belirterek öncelikli olarak kulübün içinde bulunduğu mali durumu göz önünde bulundurarak teknik direktör sorununu çözdüklerini kaydetti.


Bozbağ “Cengiz Demir içimizden biri. Güvendiğimiz, sevdiğimiz bir isim. Bu zor dönemimizde bize yardımcı olarak tüm şartlarımızı kabul etti. Biz de kendisi ile çalışmaya karar verdik. İnşallah başarılı oluruz.

Transfer çalışmalarında ise Gaziosmanpaşa'dan Ümit Teke ve Ofspor'dan Burak Denizli ile 2 yıllık anlaşma sağlayarak, bugün sözleşme imzaladık. İç transfer görüşmelerinde de tüm futbolcularla anlaştık. Artık dış transfere yöneldik.

İlk olarak da Gaziosmanpaşa'dan Ümit Teke ve Ofspor'dan Burak Denizli ile sözleşme imzaladık. Mali durumumuzu düşündüğümüzde, bize yararlı ancak bütçemizi zorlamayacak isimlerle anlaşacağız. Ligin başlamasına daha uzun zaman var.

Acele etmeyeceğiz. Takıma yararlı olacak isimleri buraya getireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor