Giresunspor'da çıkış sona erdi

Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı Grubunda mücadele eden Giresunspor'un altı haftadan bu yana devam eden çıkışını lider Faturavizyon Kahramanmaraşspor sona erdirdi.Son 6 haftada İstanbul Güngörenspor ve Hatayspor'u yenip Bozüyükspor, Bandırmaspor, Nazilli Bel

Giresunspor'da çıkış sona erdi

Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı Grubunda mücadele eden Giresunspor'un altı haftadan bu yana devam eden çıkışını lider Faturavizyon Kahramanmaraşspor sona erdirdi.

Son 6 haftada İstanbul Güngörenspor ve Hatayspor'u yenip Bozüyükspor, Bandırmaspor, Nazilli Belediyespor ve Pendikspor ile berabere kalan yeşil beyazlılar bu maçlardan 10 puan toplamış ve Ünyespor ile arasındaki puan farkını da açtı.
 
Giresunspor'un alt haftadan bu yana devam eden yenilmezlik serisini Kahramanmaraşspor maçıyla bitti. Giresunspor, sahasında oynadığı müsabakada lidere 2–1 mağlup olarak hem taraftarlarını üzdü, hem de uzun bir sürenin ardından sahadan boynu bükük ayrılmış oldu. 
 
PENBE: "ÇABALARIMIZ YETERSİZ KALDI" 
 
Saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup olduklarını belirten Giresunspor'da teknik direktörü Ergün Penbe, güçlü rakipleri karşısında kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını, ancak çabalarının galibiyete yetmediğini söyledi. Rakiplerinin maçın ilk yarısında bulduğu iki pozisyonu da gole çevirmeyi başardığını kaydeden Ergün Penbe, ikinci yarıda ise istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını dile getirirken şunları söyledi: 
 
"Karşılaşmanın ikinci yarısındaki oyunumuzu maçın geneline yayabilseydik, kazanmamız işten bile değildi. Özellikle ikinci devrede pozisyonlar da bulduk. Kazanmak için futbolcularımız ellerinden gelen her şeyi yaptı ancak çabalarımız galibiyete yetmedi. Kendilerine tüm gayretleri ve çabaları için teşekkür ediyorum. Son iki maçımız kaldı. Amacımız iki karşılaşmayı da kazanarak ligde kalmak." 
 
HAZIRLIKLAR YARIN BAŞLAYACAK 
 
Giresunspor'da Sakaryaspor ile oynanacak maçın hazırlıklarına ise yarın yapılacak antrenmanla başlanılacak. Ligden küme düşmesi kesinleşen rakibini deplasmanda mağlup ederek matematiksel olarak ligde kalmayı garanti altına almayı hedefleyen Giresunspor, kritik maçın ilk çalışmasını yarın akşam saatlerinde tesislerde gerçekleştirecekler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor