Giresunspor'da Bugsaşspor üzüntüsü

 Polatlı Bugsaşspor karşısına mutlak galibiyet için çıkmasına rağmen ilk yarıda yediği gollerle sahadan mağlup ayrılan Giresunspor'da moraller bozuldu. Yeşil beyazlı ekipte yenilginin sebepleri araştırılırken teknik direktör Ergün Penbe, kırılgan bir ekip

Giresunspor'da Bugsaşspor üzüntüsü

 

Polatlı Bugsaşspor karşısına mutlak galibiyet için çıkmasına rağmen ilk yarıda yediği gollerle sahadan mağlup ayrılan Giresunspor'da moraller bozuldu.
 
Yeşil beyazlı ekipte yenilginin sebepleri araştırılırken teknik direktör Ergün Penbe, kırılgan bir ekip olduklarını, golün etkisini üzerlerinden zor attıklarını söyledi. Ergün Penbe, yedikleri gollerin ardından demoralize olduklarını belirterek şunları söyledi: 
 
"Her şey bir anda düzelmiyor ama zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Özelikle ilk yarıdaki gole kadar oynanan bölümden çok memnunum. Demek ki daha istekli ve arzulu olmamız gerekiyor. Yeni bir takım oluşturduk.
 
Zamanla daha iyi olacağı inancındayım. Eğer lideri yenseydik ikinci yarıda bizi kimsenin yenebileceğine inanmıyordum. Benim beklemediğim bir sonuç oldu. Belki berabere bitebilirdi ama yenilmeyi hiç düşünmüyordum. Golü bulabilseydik farklı olabilirdi. Bundan sonraki maçlardaki en az puanı kaybedip çok puan toplamaya çalışacağız." 
 
Taraftarların desteğine de teşekkür eden Ergün Penbe, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
"Maç sonrasında taraftarımızın takımının sahip çıkmasını gördükten sonra da söylenecek söze fazla gerek yok. Gerekli mesajları herkes almıştır. İçeride 2-0 mağlup olduktan sonra taraftarın davranışı beni çok duygulandırdı. Uzun yıllar futbol oynadım, böyle bir jest görmedim. Taraftarımıza teşekkür ederim. Demek ki maç kazansak her şey farklı olacak. Deplasman maçlarında daha iyi oynuyoruz. Ünye'yi bu hafta yenersek sürpriz olmaz." 
 
"İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUM" 
 
Ergün Penbe, bir soru üzerine istifa konusuna da açıklık getirdi, "Bu takımı ve şehri seviyorum. Yönetim istemediği ve böyle bir karar almayı düşünmediği sürece ben burada olacağım. Bir buçuk yıl daha sözleşmem var. Sonuçlar ne olursa olsun istifa etmeyi düşünmüyorum" diye konuştu. 
 
ÜNYESPOR HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLAYACAK 
 
Bu arada hafta sonu deplasmanda Ünyespor ile karşılaşacak olan Giresunspor'da hazırlıklar yarın başlayacak. Yeşil beyazlı ekip kendisi gibi alt sıralardan kurtulma uğraşı veren Ünyespor ile çıkacağı doksan dakikanın hazırlıklarına yarın tesislerde yapacağı hazırlıkla start verecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor