Giresunspor taraftarlarına güveniyor

Giresunspor, deplasmanda karşılacağı Güngörenspor maçından taraftarların desteğiyle galibiyet hedefliyor.DEMİR BEYİN YIKIYOR  Hafta başından bu yana Güngörenspor'a hazırlanan Giresunspor'da oyuncularına sık sık bu zorlu doksan dakikanın önemini anlatan te

Giresunspor taraftarlarına güveniyor

Giresunspor, deplasmanda karşılacağı Güngörenspor maçından taraftarların desteğiyle galibiyet hedefliyor.

DEMİR BEYİN YIKIYOR 
 
Hafta başından bu yana Güngörenspor'a hazırlanan Giresunspor'da oyuncularına sık sık bu zorlu doksan dakikanın önemini anlatan teknik direktör Cengiz Demir, "İç sahada başarılı sonuçlar alıyoruz ama aynı performansı deplasman maçlarında sergileyemiyoruz. Güngörenspor maçında buna bir son vermemiz gerekiyor" dedi. 
 
Deplasmanda oynadıkları üç karşılaşmada aldıkları kötü neticeleri futbolcuların kafalarından silmelerini isteyen teknik direktör Cengiz Demir, "Bu kötü tabloya son vermemiz gerekiyor. taraftarımız sizleri izleyebilmek için haftalardır yolumuzu gözlüyor, Sizlerden iyi futbol ve iyi sonuç bekliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler