Giresunspor sözcüsü açıklama yaptı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, "Bu zamana kadar oynadığımız hazırlık maçları ligde iyi bir sezon geçireceğimize işaret ediyor" dedi.Kurt, basına yaptığı açıklamada, Kartepe kampı süresince 3 hazırlık maçı yaptıkl

Giresunspor sözcüsü açıklama yaptı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, "Bu zamana kadar oynadığımız hazırlık maçları ligde iyi bir sezon geçireceğimize işaret ediyor" dedi.

Kurt, basına yaptığı açıklamada, Kartepe kampı süresince 3 hazırlık maçı yaptıklarını söyledi.

Takımın oynan hazırlık maçlarında iyi mücadele ettiğini ifade eden Kurt, şunları kaydetti:

"Oynadığımız hazırlık maçlarında Karagümrükspor'u 2-1 yendik, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldık ve son olarak kendi grubumuzda yer alan Bozüyükspor karşısında çok iyi bir oyunla 4-0 galip geldik. Takımımız her geçen gün güçleniyor her geçen gün lige hazır hale geliyor. Biz takım ve camia olarak ligde iyi işler başarabileceğimize inanıyoruz. Bu zamana kadar oynadığımız hazırlık maçları ligde iyi bir sezon geçireceğimize işaret ediyor. Kampta 3 hazırlık maçı daha oynayacağız, bu maçları da en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler