Giresunspor pes etmiyor

Giresunspor, Bank Asya 1. Lig'de konuk ettiği Bucaspor'un 3-0'lık skor ile mağlup etti.

Giresunspor pes etmiyor

Bank Asya 1. Lig'de ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor, konuk ettiği Bucaspor'u 3-0 mağlup etti ve kümede kalma umutlarını artırdı.

Sakatlı ve cezalı oyuncuları nedeniyle, ideal ilk 11'inden çok uzak bir kadroyla sahaya çıkan Bucaspor, buna rağmen ilk yarı boyunca rakibi karşısında iyi bir oyun sergiledi.

Ligde kalmak adına mutlaka kazanması gereken Giresunspor, ilk devre boyunca baskılı oynamasına rağmen, golü bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya ise ev sahibi Giresunspor, çok etkili girdi. Golü bulup rahatlamak isteyen Giresunspor, bu golü de mücadelenin 50. dakikasında Posinkovic ile buldu ve 1-0 öne geçti.

Bu golün ardından baskısını devam ettiren Karadeniz ekibi, 63. dakikada da Ganalı oyuncusu Banahene'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı ve maçta skoru 2-0'a getirdi.

Kalan bölümde Giresunspor'un farkı artırma çabaları devam etti. Son dakikada sahneye çıkan Eren Tozlu, takımını 3-0 öne taşıdı ve aynı zamanda maçın da skorunu ilan etti. Bu sonuçla ligdeki puanını 25'e çıkaran Giresunspor, kümede kalma umutlarını sürdürdü. Bucaspor ise 36 puanda kaldı.

GİRESUNSPOR: 3 - BUCASPOR: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: Ercan Hellaç, Seçim Demirel, Özgür Ertem

Giresunspor: Soner, Onur, Ömer Hacısalihoğlu, Adem Çalık (Dk. 13 Posinkoviç) (Dk. 76 İsmail), Eren, Ali Zorlu, Banahene, Berkay Öztuvan, Murat Ocak, Serdar Eylik (Dk. 89 Cihan), Volkan

Bucaspor: Ömer Kahveci, Efe, Zafer, Mehmet, Alparslan, Berkay Samancı (Dk. 66 Mert), Salih, Burak (Dk. 86 Akın), Zekeriya (Dk. 58 Fatih), Serkan, Melih

Goller: Dk. 50 Posinkoviç, Dk. 64 Banahene, Dk. 90 2 Eren (Giresunspor)

Sarı kartlar: Dk. 65 Banahene (Giresunspor) Dk. 44 Berkay, Dk. 75 Burak, Dk. 77 Alparslan (Bucaspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler