Giresunspor Lideri yenmek istiyor

Spor Toto 2'inci Ligi Kırmızı Grup'ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor'da gözler, pazar günü lider Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile oynayacağı müsabakaya çevrildi. Pendikspor maçının ardından bir gün izin yapan yeşil beyazlı ekip, z

Giresunspor Lideri yenmek istiyor

Spor Toto 2'inci Ligi Kırmızı Grup'ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor'da gözler, pazar günü lider Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile oynayacağı müsabakaya çevrildi.

 
Pendikspor maçının ardından bir gün izin yapan yeşil beyazlı ekip, zorlu karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Ergün Penbe gözetiminde tesislerde yapılan çalışmada yeşil beyazlı futbolcuların son derece moralli oldukları gözlendi. 
 
BAŞKAN BOZBAĞ: "LİDERİ YENMEK İSTİYORUZ" 
 
Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını, 6 haftadır mağlup olmadıklarını belirten Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Ünyespor ile aralarındaki puan farkını 5'e çıkartmalarının her şeyin bittiği anlamına gelmediğini söyledi. Hafta sonu sahalarında lig lideriyle çok zorlu bir maç oynayacaklarını dile getiren Başkan Bozbağ, şöyle konuştu: 
 
"Onlar şampiyonluk, biz ise ligde kalma mücadelesi veriyoruz. İki takım açısından da gerçekten çok zorlu bir maç olacak. Taraftarlarımızdan alacağımız destekle kritik müsabakayı kazanarak ligde daha da rahatlamak istiyoruz. Pazar günü dolu tribünlere oynayalım ve bu girdabın içerisinden el ele vererek çıkalım." 
 
SOL KANAT SORUNU 
 
Öte yandan teknik direktör Ergün Penbe, sol kanat endişesi yaşıyor. Orta dörtlünün solunda görev yapan Cihan'ın sakatlığının geçmemesi, Sezer'in ise sarı kart cezalısı konumuna düşmesinin ardından arayışlara başlayan Ergün Penbe'nin son haftalarda kadroya girmekte zorlanan Atilla ve iyileşen Fatih Şen arasında tercih yapacağı öğrenildi. 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler