Giresunspor kongresi ertelendi

 Kulübün sosyal tesislerindeki kongreye AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, İl Sağlık Müdürü ve Kulüp Başkanı Dr. Cengiz Cindemir, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden ve kulüp üyeleri katıldı.Milletvekili Geldi, burada yaptığı konuşmada Giresunspo

Giresunspor kongresi ertelendi

 

Kulübün sosyal tesislerindeki kongreye AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, İl Sağlık Müdürü ve Kulüp Başkanı Dr. Cengiz Cindemir, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden ve kulüp üyeleri katıldı.

Milletvekili Geldi, burada yaptığı konuşmada Giresunspor'un sahipsiz kalmayacağına ve yeni seçilecek yönetimin, takımı tekrar Bank Asya 1. Lig'e çıkaracağına inandığını söyledi.

Yeşil beyazlı kulübe seçilecek yeni yönetime her türlü desteği vereceklerini ifade eden Geldi, ''Biz milletvekilleri olarak bu zamana kadar Giresunspor'un yanında olduk, bundan sonra da olacağız. AK Parti Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli de bu düşüncelere sahip. Vali Dursun Ali Şahin de bu zamana kadar takıma büyük destek verdi. Biz bu sezon kulübü başarılı bir şekilde yöneten kayyum heyetini de yönetimde görmek istiyoruz'' diye konuştu.

Giresunspor'a seçilecek yeni yönetimin, takımın mevcut kadrosunu koruması gerektiğini belirten Geldi, şöyle konuştu:

''Takımdaki oyuncuların Giresunspor gibi müthiş bir taraftarı olan kulübü bırakıp gideceklerini sanmıyorum. İnanıyorum ki makulü bulacak bir yönetim, Giresunspor'u Bank Asya 1. Lig'e çıkarmakta başarılı olacaktır. Gelecek haftaya ertelenen kongrenin, güzel bir yönetim kurulu listesiyle gerçekleşeceğini düşünüyoruz.''

Yeşil beyazlı kulübün 158 üyesinden 11'inin katılması nedeniyle çoğunluğun sağlanamadığı kongre, 9 Haziran Cumartesi günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor