Giresunspor hataları telafi edecek

 Giresunspor basın sözcüsü İbrahim Özkul Güngörenspor'u mağlup ederek Fethiye maçında kaybeilen puanları telafi  edeceklerini söylediBasın sözcüsü İbrahim Özkul, "Gün geçtikçe takımın düzeldiğini belirterek"  Her maçta tempomuz biraz daha artıyor. Bu iler

Giresunspor hataları telafi edecek

 Giresunspor basın sözcüsü İbrahim Özkul Güngörenspor'u mağlup ederek Fethiye maçında kaybeilen puanları telafi  edeceklerini söyledi

Basın sözcüsü İbrahim Özkul, "Gün geçtikçe takımın düzeldiğini belirterek"  Her maçta tempomuz biraz daha artıyor. Bu ilerleyen haftalarda daha üst seviyelere çıkacak ve istediğimiz performansa ulaşacağız".dedi.
 
Özkul, İstanbul'un kendileri için deplasman sayılmayacağını ve sahaya galibiyet için çıkacaklarını vurgularken de şunları söyledi: "İstanbul'da çok önemli bir taraftar kitlemiz var. Güngörenspor karşısına onların desteği altında çıkacağız. Giresunspor olarak ilk deplasman galibiyetini Güngörenspor karşısında almayı hedefliyoruz.
 
Bunun için de hafta başından itibaren ara vermeden çalışıyoruz. Bu maçta gurbetçilerimiz bizleri yalnız bırakmasınlar. Biz de onlara ilk deplasman galibiyetini hediye ederek bir Bayram daha yaşatalım." 
 
SEYAHAT PROGRAMI NETLEŞTİ 
 
Yeşil beyazlıların, Güngören deplasmanındaki yol programı da netleşti. Giresun'daki son çalışmasını Cuma günü yapacak olan yeşil beyazlılar, cumartesi sabahı erken saatlerde Trabzon'a gidecek, saat 09.30'da İstanbul'a uçacak.
 
Yeşil beyazlılar, cumartesi günü Merter Green Park Otel'de kampa girerek maç saatini beklemeye koyulacak. Giresunspor kafilesi, maç sonrasında ise yine uçakla Trabzon'a dönecek. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor