Giresunspor Gece Oynayacak

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor, tarihinde ilk kez sahasında gece maçı oynayacak.Daha önce gece maçı oynanması için TFF ile görüşen Yeşil-Beyazlı ekibin başvurusu kabul edildi. Pazar günü saha ve seyircisi önünde Ünyespor'u ağırlay

Giresunspor Gece Oynayacak

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor, tarihinde ilk kez sahasında gece maçı oynayacak.

Daha önce gece maçı oynanması için TFF ile görüşen Yeşil-Beyazlı ekibin başvurusu kabul edildi. Pazar günü saha ve seyircisi önünde Ünyespor'u ağırlayacak Giresunspor, ilk kez gece maçı oynayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Giresunspor - Ünyespor karşılaşmasının Pazar saat 15.00'ten akşam 19.00'a alındığı kaydedildi.

 "TÜM TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ"

Giresunspor'da Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, yeşil-beyazlı taraftarları Pazar günü oynanacak Ünyespor müsabakasına davet etti. Taraftar Kartlarını satışa çıkardıklarını hatırlatan Özkul, "2012-2013 futbol sezonu boyunca bu kartlar geçerli olacak. 100 liradan bu kartlar satışa çıktı. Taraftar kartlarına yoğun ilgi bekliyoruz. Her Giresunludan bir taraftar kartı almasını istiyoruz. Alınan her bir kart Giresunspor’a maddi gelir sağlayacak. Herkesin elini taşın altına koymasını istiyoruz” dedi.

Taraftarların, taraftar kartlarını, Sema Turizm, Sağra Special, Sipahioğlu Market, Sezgin Triko ve Kulüp Müdürlüğünden satın alabilecekleri bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor