Giresunspor Galibiyete İnanıyor

 Giresunspor Galibiyete İnanıyor Spor Toto 2'nci Ligin 8'inci haftasında deplasmanda İstanbul Güngörenspor'la karşılaşacak olan Giresunspor, bu hafta dış saha şanssızlığını kırmak için sahaya çıkacağı bildirildi. Deplasmanda oynadığı Polatlı Bugsaşspor'a

Giresunspor Galibiyete İnanıyor

 

Giresunspor Galibiyete İnanıyor
 
Spor Toto 2'nci Ligin 8'inci haftasında deplasmanda İstanbul Güngörenspor'la karşılaşacak olan Giresunspor, bu hafta dış saha şanssızlığını kırmak için sahaya çıkacağı bildirildi.
 
Deplasmanda oynadığı Polatlı Bugsaşspor'a 1-0, Çankırıspor'a 2-1, son olarak da Turgutluspor'a 3-1 mağlup olan Giresunspor, Güngörenspor maçı öncesi tüm hesaplarını 3 puan üzerine yaptı. Tesislerindeki bayramlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Giresunspor teknik direktörü Cengiz Demir, mlüsabakaya galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını vurgularken şöyle dedi: 
 
"Deplasmanda kaybetme alışkanlığımıza son vermeliyiz. Bu doğrultuda şansızlığımızı hafta sonunda kırmak istiyoruz. Güngörenspor maçını kazanarak deplasmanda kazanamama duygusundan uzalaşmak istiyoruz." 
 
GURBETÇİLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR 
 
"İstanbul'da oynadığımız maçları deplasman gibi olmuyor" diyen Cengiz Demir, "İstanbul'da yaşayan taraftarlarımız bu maçta bize destekleyecek. Zira bu durumu daha önce oynanan karşılaşmalarda yaşadık ve gördük. Güngörenspor deplasmanı gerçekten bizim evimiz gibi olacak. Taraftarlarımızı yanımızda görmek bizlere güç katacak. İnşallah, onların da desteğiyle bayramı üç puanın huzuru ve mutluluğuyla kapatırız," 
 
SEZER: "GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ" 
 
Giresunspor'un tecrübeli futbolcusu Sezer Sezgin ise İstanbul deplasmandan galibiyet almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi, "Fethiyespor maçını kazanamadık ama kaybetmedikte. Bir puanı hanemize yazdırdık. Önümüzde Güngörenspor maçı var. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Güngören deplasmanında maçı kazanarak Giresun'a dönmek istiyoruz" diye konuştu. 
 
2 EKSİK VARN 
 
Pazar günü Mimar Yahya Baş Stadında saat 13.30'te başlayacak olan mücadeleyi İzmir Bölgesi hakemlerinden Serkan Özkan yönetecek. Yeşil beyazlıl takımda sakatlığı devam eden Fatih Şen ile Berkan bu maçta da formalarından uzak kalacak. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler