Giresunspor Başkanı'ndan taraftara çağrı

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, "Takımı alt sıralara oyuncular düşürdü, üst sıralara yine onlar çıkaracak" dedi.Futbolcularının teknik direktör Ergün Penbe'nin ayrılmasını istemeyerek sahip çıktıklarını hatırlatan Başkan Bozbağ, şunları söyledi: "Bütü

Giresunspor Başkanı'ndan taraftara çağrı

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, "Takımı alt sıralara oyuncular düşürdü, üst sıralara yine onlar çıkaracak" dedi.

Futbolcularının teknik direktör Ergün Penbe'nin ayrılmasını istemeyerek sahip çıktıklarını hatırlatan Başkan Bozbağ, şunları söyledi: 

"Bütün oyuncular başarısızlığın kendilerinden kaynaklandığını kabul ediyor. Takımı alt sıralara kendilerinin düşürdü biliyorlar ve yine kendilerinin çıkaracağına da söz verdiler. Bunun için de Ergün Penbe ile çalışmaya devam etmek istediler. Taleplerini göz önünde bulundurduk ve yolumuza devam ediyoruz. Takımı alt sıralara oyuncular düşürdü, üst sıralada da yine onlar çıkaracak. Yönetim olarak ne istedilerse yaptık. Artık bundan sonra son sözü futbolcular söyleyecek." 
 
Yaşananların artık geride kaldığına işaret eden Başkan Bozbağ, Güngörenspor maçına odaklandıklarını belirterek bu maçla birlikte geçmişe sünger çekmek istediklerini söyledi. "Başarının geleceğinden eminim" diyen Başkan Bozbağ, şözlerini şöyle sürdürdü: 
 
"HATANIN TELAFİSİ ARTIK YOK" 
 
"Çünkü artık hatanın telafisinin az olduğu dönemdeyiz. Tüm rakiplerimizin birbirleriyle maçları var. Çok sıkıntılı günler geçiriyoruz. Özellikle son üç haftada hiç ummadığımız puanlar kaybettik. Gelinen noktada başarısız bir takımımız var. Ancak henüz her şey bitmedi. Son ana kadar ligde kalmak için savaşacağız. Bunun için de kalan maçlarda bize en az 18 puan gerekiyor." 
 
 
"TARAFTARLAR BİZE KÜSMESİN" 
 
Taraftarlarına da seslenen Başkan Bozbağ, "Takımda herkes gerekli uyarıları aldı. Artık daha dikkatli olmak zorundalar. Ancak bunun yanında Giresunspor taraftarının da daha fazla desteğini bu zor günlerde arkamızda görmek istiyoruz. Sakin olmalıyız ve kenetlenip bu işi başarmak zorundayız" ifadesini kullandı. 
 
Yeşil beyazlı oyunculardan Ümit Teke ise, "Giresunlu bu takıma sahip çıksın. Kişisel çekişmeleri bir kenarı bıraksınlar. Hocaya ya da bir oyuncuya kızıp maça gelmemezlik yapmasınlar. Yarın bizler gideriz ama bu takım kalıcıdır. Bu şehir bu takımına sahip çıksın" dedi. 
 
Bu arada yeşil beyazlı ekip dün başladığı Güngörenspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil beyazlı ekipte Necati ve Sedat haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor