Giresunspor ateş hattında

Bank Asya Birinci Lig'de haftanın sonucu merakla beklenen 18. hafta mücadelesinde Boluspor Giresunspor'u 2-0 ile geçti.Birinci Lig'de üst sıralardan ayrılmak istemeyen Boluspor, ligde ateş hattından kurtulmak isteyen Giresunspor'u 2-0 yendi.Bolu Atatürk S

Giresunspor ateş hattında

Bank Asya Birinci Lig'de haftanın sonucu merakla beklenen 18. hafta mücadelesinde Boluspor Giresunspor'u 2-0 ile geçti.

Birinci Lig'de üst sıralardan ayrılmak istemeyen Boluspor, ligde ateş hattından kurtulmak isteyen Giresunspor'u 2-0 yendi.

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan ve Çağatay Şahan'ın yönettiği mücadelede ev sahibi Boluspor Caner Ağca'nın karşılaşmanın 9. dakikasında attığı gol ile 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skor ile kapandı.

Mücadelenin ikinci yarısında da ilk yarıdaki etkili oyununu devam ettiren Özcan Kızıltan yönetimindeki Boluspor 72. dakikada Ferhat ile farkı 2'ye çıkartırken mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma Boluspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından ev sahibi Boluspor puanını 30'a yükseltirken Giresunspor 11 puanda kaldı.

Boluspor ligin 19. haftasında deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olurken Giresunspor ise kendi evinde Akhisar'ı konuk edecek.

Stat: Atatürk
Hakemler: Çağatay Şahan, Cumhur Alpay, Oğuz Terzi
Boluspor: Atacan, Hakan, Onur, Caner (Dk. 81 Erman ), Ferhat (Dk. 87 Fatih -), Cemil, Emre, Veli, Veysel (Dk. 78 Aydın), Muhammet, Alp
Giresunspor: Soner, Onur, Cem, Adem, Eren, Ali, Yunus (Dk. 74 Berkay), Mesut, Emmanuel, Cihan (Dk. 78 İsmail), Volkan
Goller: Dk. 8 Caner, Dk. 72 Ferhat (Boluspor)
Sarı kart: Dk. 18 Volkan, Dk. 71 Yunus, Dk. 84 İsmail (Giresunspor), Dk. 29 Alp, Dk. 90 Emre (Boluspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor